Rybářský špíz

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kapr
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • 4
      plátek anglická slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na špejle nebo špízy napichujeme střídavě kousky kapra velké asi jako na ražniči, dílky slaniny a cibule. Špízy osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme je chvíli odležet. Potom špízy lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Špíz můžeme opékat i v alobalu. Upečené špízy potřeme hořčicí nebo kečupem a podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, smaženými hranolky a se zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kikinka251
    kikinka251 |

    15. 4. 2011 21:01

    No tak jako sem to pripek ale lepsi