Ryba s bylinkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g ryba jemná, bez kůže (filé, kapr)
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 10
      g slunečnicový olej
    • 25
      g máslo čerstvé
    • 1
      lžíce petrželka
    • 0,3
      lžička řebříček drobný, sušený
    • 1
      špetka bazalka sušená
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu očistíme, rozdělíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, každou porci zakapeme olejem. Dáme do plochého pekáčku, trochu podlijeme a v dobře vyhřáté troubě upečeme do růžova.
2
V misce utřeme máslo se špetkou soli. Poté zašleháme petrželku, bylinky a necháme chladit. Upečenou rybu dáme na talíře, poklademe bylinkovým máslem a podáváme s brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.