Rožata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce ušleháme s cukrem, mlékem, citronovou kůrou a rumem.
2
Zvlášť zkaramelizujeme kostky cukru a chladnoucím karamelem potáhneme teflonový kastrol. Do kastrolu vlijeme připravenou směs, vložíme do předehřáté trouby a při střední teplotě rožatu upečeme.
3
Necháme jej trochu zchladnout a pak jej opatrně vyklopíme, přičemž dáváme pozor, aby nevystříkl horký karamel.
4
V létě můžeme dát na hodinu na dvě vychladit do chladničky. V miskách jednotlivé porce zalijeme karamelem.
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Hnědý rum Kostkový cukr Mléko Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: