Řeřichový ocet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: luckymili

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umyté a osušené květy vložíme do sterilizované sklenice a přelejeme octem. Necháme odležet dva týdny na tmavém místě (zabarví se nám podle barvy květů). Přecedíme do sterilizované láhve a vložíme větvičku bylinky. Necháme ještě uležet. Řeřicha dodá jemný nádech ořechů. Výborné na saláty, nakládání ryb a masa a v pěkné láhvi atraktivní dárek.

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    11. 5. 2006 11:23

    Pěkný nápad, děkuji. Dělám různé bylinkové octy, s estragonovým mj. vyháním červotoče ze starého nábytku na chalupě:-))))))