Rajčatovo-pórková polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do račatového džusu (pokud není, tak do trochy vody) dáme vařit na kolečka nakrájený pórek a petržel. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata nebo o něco později nakrájená rajčata z konzervy. Nakonec přidáme rozdrobený feta sýr a můžeme podávat teplé nebo vychlazené, nejlépe s česnekovým chlebem (chléb opečený v toastovači a natřený česnekovým máslem (máslo smícháme s česnekem) nebo s fokacio chlebem - to je těsto jako na pizzu, ale přidává se italská směs koření a na vrch se dává čerstvý, uvařený špenát nebo špenátová dřeň s feta sýrem upečená v troubě.
2
Polévka je velmi oblíbená mezi vegetariány.
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř mletý Petržel Pórek Rajčata Rajčatová šťáva Sůl Sýr feta

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: