Pštrosí steak

moje hodnocení:

2,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g pštrosí kýta
    • 5
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 0,5
      lžička paprika
    • 0,5
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      ks cibule menší
    • 0,3
      lžička kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso se neklepe, pouze rozkrojí na vyšší steak, všechny ostatní přísady se smíchají a maso se jimi poleje. Nechte do druhého dne proležet a maso s misce obracejte. Pak se smaží zprudka jako hovězí maso. Minutková příloha.
2
Pštrosí maso je vynikající, chutná jako steak ze svíčkové, maso je křehké a šťavnaté a má skvělé nutriční hodnoty. Doporučuji vyzkoušet!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: