• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Prsíčka v saténu
    Napište svůj komentář k receptu

    Prsíčka v saténu

    autor: mika1988
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Prsíčka v saténu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    1 porce
      • kuřecí maso prsa
      • koření Na steaky
    • Těstíčko
      • mandlové lupínky - loupané
      • vegeta
      • hladká mouka
      • voda Či mléko
      • petrželová nať Čerstvá
      • bazalka
      • rostlinný olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme.
    2
    **Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová nať a nasekaná bazalka, voda nebo mléko. Těstíčko zamícháme tak, aby mělo kašovitou konzistenci, no prostě tak, aby nám neboli vám nezklouzlo z masa. Již připravené plátky masa obalíme v těstíčku a dáme smažit do rozpáleného oleje, když chytá příjemně zlatavou barvu, tak je vyndáme z oleje a necháme chvilinku na ubrousku okapat. Kdo to už nevydrží, tak to může sníst samozřejmě hned, jde jenom o snížení tuku v jídle, protože to je dneska trendem.
    3
    Podáváme s různě upravenými brambory - já osobně bych doporučil americké brambory, které po upečení či usmažení vylepšíme česnekem, solí a máslem = americké brambory s česnekovým máslem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuřecí prsíčka po provensálsku

    Kuřecí prsíčka po provensálsku

    Kuřecí prsíčka po florentinsku

    Kuřecí prsíčka po florentinsku

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Anina
      Anina | 20. 9. 2006 11:23

      Moc dobrý jídlo.

    • ELA
      ELA | 14. 9. 2006 09:32

      to my preventivně šplháme, abyste tu s námi zůstal :o)

    • martin jirout
      martin jirout | 14. 9. 2006 00:16

      děkuji za vaše užasné komentáře, vždy mě dokážou velice potěšit....a jsou skvělou motivací vám psát další a další receptíky

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 19:38

      Hanko, mandlové lupínky jsou plátky mandlí a najdete je v supermarketech hned vedle celých mandlí:-)

    • Hana P.
      Hana P. | 13. 9. 2006 18:19

      Tak tohle bude ale "žrádýlko" ! A kdepak jsou k sehnání mandlové lupínky?

    • Tereza Martínková
      Tereza Martínková | 13. 9. 2006 14:29

      Martine, opravdu máte názvy jídel přímo úchvatné!!!...a po přečtení tohohle receptu se mi už šíleně blíhají sliny:)))

    • Airan
      Airan | 13. 9. 2006 12:11

      Tohle vypada silne jedle:-)) Dobry napad, dekuji

    • Anonym
      Anonym | 13. 9. 2006 11:08

      nejen názvy :-))

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 10:42

      Martine, máte úžasné názvy jídel:-)))))

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hladká mouka Koření Kuřecí maso Mandlové lupínky - loupané Petrželová nať Rostlinný olej Vegeta Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

    Zeleninový salát s francouzskou…

    Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

    Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

    Listové řezy s krémem

    Listové řezy s krémem

    Prezidentský guláš II.

    Prezidentský guláš II.

    Jednoduché artyčoky

    Jednoduché artyčoky

    Falešný tatarák z uzeniny

    Falešný tatarák z uzeniny

    Hrníčkový šlehačkový dort

    Hrníčkový šlehačkový dort

    Achillova pikantní křidýlka

    Achillova pikantní křidýlka

    Krůtí na smetaně

    Krůtí na smetaně

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    18
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    17
    Palačinky
    Palačinky
    14
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    13
    České buchty
    České buchty
    11
    Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
    Těstovinový salát s…

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 14.4.2021

    Deník Aha! 14.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Tohle musíte vidět! Intimní, syrové i dojemné fotografie z porodů

    Tohle musíte vidět! Intimní, syrové i dojemné fotografie z porodů

    Reflex.cz Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Prsíčka v saténu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí