Pomazánka z halibuta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekouci studenou vodou, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Pak odstraníme z halibuta kůži, opatrně vyjmeme kosti a pomocí dvou vidliček maso natrháme. Omyjeme a nadrobno nasekáme petrželku. Všechno smícháme s kyselou smetanou a kari a osolíme. Natíráme na plátky tmavého chleba nebo na knackebrot.
Použité ingredience v tomto receptu: Halibut Kari Kyselá smetana Petrželka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: