Pomazánka z halibuta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vejce
    • 200
      g halibut
    • 0,5
      svazek petrželka
    • 80
      g kyselá smetana
    • 2
      lžička kari 1-2
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekouci studenou vodou, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Pak odstraníme z halibuta kůži, opatrně vyjmeme kosti a pomocí dvou vidliček maso natrháme. Omyjeme a nadrobno nasekáme petrželku. Všechno smícháme s kyselou smetanou a kari a osolíme. Natíráme na plátky tmavého chleba nebo na knackebrot.
Použité ingredience v tomto receptu: Halibut Kari Kyselá smetana Petrželka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: