Polévka z pečené mrkve dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • vývar
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Láďa Hruška začal tím, že dal nejprve péct do trouby mrkev, kterou si rozřezal na půlky, stejně tak jako cibuli i česnek. Vyskládáme to vše na plech, posypeme cukrem a pečeme cca 20 minut na 200°C, dokud nám cukr na zelenině nezkaramelizuje.
2
Mezitím si v hrnci připravíme poctivý vývar z masa, nebo postačí i vývar z kostky. Do vývaru pak vložíme opečenou zeleninu a povaříme cca 5 minut. Abychom měli polévku krásně krémovou, musíme ji hezky promixovat.
3
Nakonec už jen dle chuti použijeme sůl a cukr.
4
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.