Plněné rohlíky jako jednohubky

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rohlík
    • pomazánkové máslo
    • červená paprika
    • nakládané okurky
    • vařená vejce
    • poličan
    • šunka
    • sůl a pepř dle chuti
    • potravinářská folie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rohlíky (nejlépe z druhého dne) podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme. Z rohlíků opatrně vyndáme vnitřky a místo nich dáme náplň. Pak rohlíky opět zavřeme, mírně přitiskneme, zabalíme do folie a necháme v chladu proležet, nejlépe do druhého dne. Rohlíky pak rozbalíme, nakrájíme na kolečka a servírujeme jako rychlé pohoštění k pivu či vínu, nebo jako svačinku se zeleninou.
2
**Náplň:** Pomazánkové máslo smícháme s drobně pokrájenou okurkou, paprikou, vejcem, uzeninou. Dochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Do náplně můžeme nastrouhat i uzený sýr, zamíchat nasekanou feferonku...- záleží na aktuálním stavu ledničky :-).
3
Náplň můžeme nastavit i částí střídky z rohlíků. Zbytky rohlíků můžeme použít na strouhanku. Pokud chceme mít rohlíky bezmasé, uzeninu vynecháme a použijeme například vícebarevnou papriku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzka
    Zuzka |

    6. 1. 2016 09:13

    Super <3 Možná by nebylo špatné zkusit i sladkou variantu třeba s ovocem. Pro děti. Nezkoušeli jste to?

  • Vendula
    Vendula |

    14. 8. 2015 18:33

    Vyzkoušeno s velikánskou spokojeností snědeno a v chladničce jsou na zítra připravené další.

  • dasa
    dasa |

    29. 5. 2014 14:41

    delala jsem je kolegum do prace na miniraut, rano je strcila do kabelky, v praci jen nakrajela na talirky a paraaaada! zadne tahani krabic a tacu s chlebickama a jsou skvely

  • Jarka
    Jarka |

    26. 9. 2013 08:21

    Skvělý !!! Výborný nápad. Je to rychlé, vypadá to na talíři dobře a člověk se nemusí patlat s jednohubkami. A ještě to výborně chutná. Pomazánky si člověk může udělat na tisíc způsobů,ale ten prvotní nápad je na jedničku :-)

  • Anča
    Anča |

    11. 7. 2013 17:28

    Supeeeeeer!

  • terinqa
    terinqa |

    14. 9. 2012 08:00

    Výborný a u nás léta ověřený recept,jen místo rohlíků plním veku. :-)

  • Bopik
    Bopik |

    1. 7. 2012 16:40

    Výborný nápad, s malou úpravou surovin jedla 18měs. dcera, jí i dospělákům (kteří v tom měli pálivý paprikáš), moc chutnalo.

  • Eva Kloubková
    Eva Kloubková |

    24. 5. 2012 09:14

    Rohlíky jsou super a nepotřebují na proležení dělat den předem, mě stačily necelé tři hodiny. To záleží určitě na tom, co v nich je za pomazánku. Základ jsem nechala pomazánkové máslo, pak místo vajec nastrouhala sýr a zbytek podle zásob v lednici.

  • Popelka
    Popelka |

    14. 2. 2012 08:32

    Dekuji za dobry recept!

  • Renata
    Renata |

    16. 9. 2011 08:08

    Zeleninu jsem nedávala. Do másla jsem dala vejce, nivu s česnekem a salámem a trochu tatarky. Výborné!

  • Dita
    Dita |

    9. 4. 2011 09:54

    To je řečí, přitom to žádná piplačka není. Dělala jsem je ve středu a ve čvrtek odpoledne byly výborné! Pokud chcete něco jednodužšího, udělejte si čaj ;-) .

  • Renatka
    Renatka |

    2. 4. 2011 08:32

    Jdu to zkusit :) !

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 3. 2011 07:11

    Martino, díky za vyzkoušení :-* . Do mrazáku bych je nedával, ale druh rohlíku bych určitě změnil, moje chyba, měl jsem to napsat. Chce to ty tužší ;-) , né ty ,,péřáky,,. Yvetto, tento recept je z rohlíků a jestli tu už je, dejte vědět já k němu přiložím foto a tento se smaže - žádný problém ;-) ! Z veky jednohubky nedělám :-( . Piplačka to možná je, ale raději se budu pitvat v rohlíkách než v lidech ;-) ! Pomazánkové máslo po smíchání ingrediencí nemám nikdy tuhé, to bych směs nezahušťoval vejcem ;-) . Je vidět, že nemáte problém s receptem, ale se mnou. Popovídat si můžem přes vzkazy :-) .

  • yvetta
    yvetta |

    27. 3. 2011 12:15

    Tohle se dělá z veky.Z rohlíků bych to ani nedělalla, moc piplačka. Recept tady už je dávno, jen nevím přesný název.Abych namazala 10 rohlíků to mám daleko dřív namazané 3 velké veky. Navíc pomazánkové máslo je dost tuhé takže to není vina rohlíků ale náplně, :-( :-( :-(

  • MartikK
    MartikK |

    26. 3. 2011 21:31

    Jednohubky byly dobré, jen rohlíky byly na krájení až moc měkké, asi budu muset příště koupit nějaké kvalitnější než ty "beztukovky" z Penny. Možná by také bylo dobré rohlíky před krájením dát na chvilku stuhnout do mrazničky.

  • Alena
    Alena |

    20. 3. 2011 17:09

    Tak si ho namaž a sklapni ;-) !Nám plněný rohlík chutná,jen místo okurky dáváme česnek :-* !

  • nono
    nono |

    17. 3. 2011 21:38

    to si ho radši namažu než se s tím piplat :-(