Plněné kuřecí řízky

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 44
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 4
      plátek slanina
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • 4
      plátek debrecinka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek debrecínky a proužek slaniny. Přehneme, upevníme jehlou na závitky nebo párátky a obalíme v trojobalu. Smažíme dozlatova, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • kenýrek
    kenýrek |

    24. 6. 2013 12:29

    udělám to na večeři,uvidíme.

  • martin s.
    martin s. |

    19. 2. 2008 17:54

    hm.vylepsil jsem to..dal jsem platek syru nato platek sunky..kousek hermelinu a prikril dalsim platkem sunky..pritelkyne z toho dostavala orgsmus...

  • Tyna
    Tyna |

    19. 1. 2008 16:29

    Je to vynikající obmněna klasických řízků,při tom jednoduchá a rychlá!Pekla jsem v troubě na 200st. chvilku,pak na 160 st. asi pul hodinky.Bez troj obalu!!Příloha stačila zelný salátek:))jo a maso je dobré opravdu dobře naklepat ,at je tenké a chutě prostoupí...

  • Honza
    Honza |

    23. 11. 2007 14:31

    Super jidlo na to ze sem v kuchyni amater tak sem to zvladl...Diky Vsem dobrou chut

  • Husáková
    Husáková |

    22. 5. 2007 21:37

    opravdu výborné, díky za recept

  • Anna
    Anna |

    19. 5. 2007 11:01

    Moc dobré jídlo, zkoušela jsem ho minulý víkend, rodinka moc chválila.

  • Helena Štolbová
    Helena Štolbová |

    28. 4. 2007 00:07

    Už tady někdo psal, že v trojobalu obaluje 2x. Já obaluji 1,5x. Popsala jsem to v receptu Vychytávka ke klasickému řízku.

  • Kristyna
    Kristyna |

    26. 4. 2007 12:00

    paratka se vyndaji az kdyz jite:))neupecou se:))

  • Marie Havlikova
    Marie Havlikova |

    22. 4. 2007 09:24

    Recept skvělý,při slavnostnějších obědech k tomu dělám jemnou smetan.omáčku se žampiony a bramborové placičky, je to kalorická bomba, ale jenom vyjímečně. Jídlo je to opravdu parádní

  • Anonym
    Anonym |

    20. 4. 2007 08:19

    Pridavam se a taky chvalim. Dala jsem anlickou slaninu a strouhany syr, byla to mnamka !

  • Anonym
    Anonym |

    9. 4. 2007 20:29

    Párátka vyndavám po usmažení. Někdy podávám tak, že párátka vyndám, řízek rozkrojím, aby byla na talíři vidět náplň, zdobím zeleninou atd.

  • Anonym
    Anonym |

    9. 4. 2007 13:14

    Párátka vyděláme po osmažení nebo každý sám na talíři.

  • Jaroslav Sternwald
    Jaroslav Sternwald |

    5. 4. 2007 10:11

    to by mě zajímalo, kdy vyndáte ta párátka, nebo se to papá i s tím? :-) Omlouvám se za neznalost, nemám s takto plněnými pochoutkami zkušenosti.

  • Blanka Plašilová
    Blanka Plašilová |

    25. 3. 2007 09:36

    hmmm, zbíhají se mi sliny! Taky to vyzkouším!

  • radek tucek
    radek tucek |

    20. 3. 2007 21:33

    Díky za nápad i za rady. Dělal jsem dnes plněné játry ochucené bazalkou, opečeným bramborem a vařenou zeleninovou směsí. Dávám za jedna!

  • Šárka
    Šárka |

    20. 3. 2007 10:50

    Plněné kuřecí řízky dělám často, ale až teď jsem dle vašeho receptu přidala hořčici a je to vynikající! Dokonce jsem dostala i pochvalu od tchýně:o)) a to už je fakt co říct!

  • Ladislav Šafařík
    Ladislav Šafařík |

    14. 3. 2007 18:02

    Vynikající,jen jsem ještě přidal pláteček plísňového sýru.Dávám za 1.

  • Martin Martin Glassa@seznam
    Martin Martin Glassa@seznam |

    13. 3. 2007 14:03

    Moc dobré

  • xenia
    xenia |

    12. 3. 2007 14:54

    ešte doplniť hermelínom, alebo enciánom. nemá to chybu...

  • Anna
    Anna |

    12. 3. 2007 08:10

    Určitě zkusím, vypadá to báječně.

  • Helča
    Helča |

    9. 3. 2007 09:22

    Bomba!!! Tento recept nemá chybu !!§

  • Standa Procházka
    Standa Procházka |

    9. 3. 2007 09:16

    Opravdu vynikající - Všem přeji dobrou chuť.

  • Ladinek Zavodnych
    Ladinek Zavodnych |

    8. 3. 2007 13:57

    bomba!!!

  • Hanka
    Hanka |

    28. 2. 2007 10:36

    Dneska koupím ingredience a zítra se do toho pustím, musí to být mňamka. Pak poreferuji.

  • Renata Fajmonová
    Renata Fajmonová |

    23. 2. 2007 13:01

    Moc nám chutnalo.

  • Hana Hanušová
    Hana Hanušová |

    15. 2. 2007 14:26

    Vynikající!!! Dávm za 1* a už vím co uvařím přátelům.

  • Jarmila Stočná
    Jarmila Stočná |

    10. 2. 2007 16:20

    fantázia, úplne skvéle rezne

  • Baju
    Baju |

    9. 2. 2007 18:39

    výborné,manžel byl unešen,mnohokrák,děkuji!!!!

  • Vlasta Vejvodova
    Vlasta Vejvodova |

    4. 2. 2007 12:25

    Tento recept nema chybu,vyborne!

  • marie chocholová
    marie chocholová |

    3. 2. 2007 18:11

    Plněné kuřecí řízky jsou výborné s jakoukoliv náplní,zkuste třeba s 2 plátky jihočeského zrajícího sýra a 2 půlky vlašského ořechu. Taky výborné!

  • ája
    ája |

    2. 2. 2007 14:51

    Zkuste se smaženicí z hub, salámem a sýrem - výborné!

  • Lenka
    Lenka |

    29. 1. 2007 20:44

    Jelikož jsem velmi začínající kuchařka a jsem ten typ co připálí i čaj, tak se mi to veeelmi povedlo a bylo to opravdu vyborný, musím dát jedničku s hvězdičkou. Ani se to u nás neohřálo a už to bylo všechno snězené. A jak to tak vypadá, bude to patřit do našeho stálého jídelníčku. Moc díky recept.

  • Petra Š.
    Petra Š. |

    28. 1. 2007 15:00

    Mám malé děti, takže tam dávám sýr, šunku a plátek červené papriky. Neobaluji, jen trochu posypu paprikou. Zapékám v remosce.

  • jana
    jana |

    27. 1. 2007 18:47

    tento recept je vynikajici

  • Marta Omachelová
    Marta Omachelová |

    27. 1. 2007 12:05

    Robím podobne, ale nie v trojobale ale na šťave a plním : plátok šunky,plátok syra a trochu usmaže-ných hríbov s vajíčkom.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    24. 1. 2007 12:03

    No,jo klasika, to je vždycky moc dobré dovnitř sýr buď niva,nebo jen cihla a něco od masa. výborné !! dávám za 1 !!

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2007 15:12

    naprosto vynikající, není co dodávat, měli jsme to s vařenými brambory politými roztopeným máslem

  • lucie pinkasova
    lucie pinkasova |

    20. 1. 2007 14:48

    dneska jsem to delala a bylo to vyborni

  • Arturka
    Arturka |

    18. 1. 2007 15:29

    Dělám s různými obměnami, dnes jsem plnila vysočinou a sýrem bylo vynikající

  • Marta Egedová
    Marta Egedová |

    9. 1. 2007 19:41

    Vyskúšala som to, malo to úspech u rodiny. Múžem vrelo doporučiť.

  • Bíba
    Bíba |

    3. 1. 2007 19:21

    Výborné, budu dělat častěji s různými obměnami

  • ALLENNKKA H
    ALLENNKKA H |

    3. 1. 2007 16:31

    SUPER

  • Helena Platzová
    Helena Platzová |

    2. 1. 2007 13:09

    Zkusila jsem použít ingredience,ale místo kuřecího masa jsem použila plátky šunky.bylo to rychlé a velmi chutné.Jako přílohu jsem zvolila tmavé pečivo a zeleninu.

  • Aninka
    Aninka |

    1. 1. 2007 10:35

    Moc dobrý jídlo, dělala jsem ho rodince na Silvestra k večeři, moc jim chutnalo. Doporučuju dalším.

  • Ivana Rakovanová
    Ivana Rakovanová |

    28. 12. 2006 19:00

    Tak to byla opravdu mňamka.Manžel i děti si opravdu pochutnaly.Tady se opravdu člověk nemusí bát,že nebude vědět co má zítra vařit.S tím jsem měla vždy problém.Ale co jsem našla tyhle stránky jsem bez práce.Manžel je taky spokojený,protože se dal na grilování a tak už vyzkoušel pár receptů a opravdu:ÚSPĚCH!!!

  • Marie Petričáková
    Marie Petričáková |

    24. 12. 2006 20:10

    Zítra se určitě budou hodit,skvělý recept....

  • alča
    alča |

    20. 12. 2006 20:05

    SUPER DÍKY ZA RECEPT

  • Petra
    Petra |

    14. 12. 2006 13:50

    hned to zkusííím!!!

  • Hana Janů
    Hana Janů |

    12. 12. 2006 17:51

    Varientu s játry nedělám, ale přidávám kousek ananasu nebo broskve.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    10. 12. 2006 00:17

    Bylo to ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ!!!!!! Dávám za 1 a kdyby to šlo, hlasuji 10x :-). Do jater po orestování jsem přidala na nudličky nakrájené mandle - tak 15 - 20 kousků na 4 porce. Ale bylo to perfektní, jak v tom křupaly. Díky za super recept!!!!

  • Janina
    Janina |

    8. 12. 2006 16:10

    Paní Kutačová:Ty játra opepřím. A solím až po orestování.Ale taky jsem už četla,že se mohou solit před přípravou(tedy kuřecí).Takže lehce osolím naklepané maso a játra po orestování.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    6. 12. 2006 13:04

    Pokud vím, tak kuřecí játra se mohou osolit i před (při) přípravou a nestvrdnou, takže bych je normálně upravila (ochutila) a pak dala do kapsy z masa. V lednici mi zrovna bydlí tácek jatýrek a kuřecí plátky, asi se do toho zítra pustím....

  • M.V.
    M.V. |

    5. 12. 2006 16:11

    Ja davam nivu a listovy spenat

  • Pavlína Hajná
    Pavlína Hajná |

    5. 12. 2006 08:23

    moc výborné určitě zopakuji

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    4. 12. 2006 09:44

    Janina: ta játra osolit a nějak okořenit nebo okořenit řízek a játra nesolit,nekořenit?Jsem zvědavá,co?.o))|Já často plním vepřové nebo kuřecí plátky tvarůžky-mňamka!:o))

  • Janina
    Janina |

    4. 12. 2006 08:33

    Všechny plněné řízky jsou výtečné.Zkuste na pánvi,na másle orestovat kuřecí játra a těmi naplnit řízky.Moc chutné.

  • Alisia
    Alisia |

    2. 12. 2006 20:04

    Je to výborné a bez těch párátek to vyzkouším, to je dobrý nápad

  • Káčulka a Tínka
    Káčulka a Tínka |

    2. 12. 2006 19:18

    Párátka nejsou vůbec zapotřebí,jestliže tu kapsu pořádně zmáčkneme rukou z obou stran a před obalováním dáme tak na 5-10minut do lednice.Maso nám krásně ztuhne trošku a výborně se pak obaluje.Jinak obaluji to radši 2x ale na druhý trojobal už nepoužívám mouku.

  • Iveta Kraušnerová
    Iveta Kraušnerová |

    25. 11. 2006 14:12

    Výborné všem to moc chutnalo.Určitě udělám znovu.

  • Jena
    Jena |

    19. 11. 2006 16:16

    Dal bych si to hned

  • Lucie Bernhartová
    Lucie Bernhartová |

    8. 11. 2006 15:07

    Ja jsem dala slaninu, debrecinku a nivu, takze krome paratek jsem musela pouzit jehlu a nit, ale povedlo se - bylo to dobre. Ted tu s pritelem lezime s narvanym briskem a nemuzeme se hybat :-)Priste nesmime zapomenout na okurkovy salat,tahle pochoutka si o nej primo rika.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 11. 2006 11:09

    My dáváme debrecinku+trojuhelníček taveného sýru.Moc dobré!!!

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    6. 11. 2006 14:20

    My dáváme anglickou slaninu + plátek sýru. Je to také dobré....

  • Mira Žanda
    Mira Žanda |

    5. 11. 2006 11:38

    Mňam

  • Krista
    Krista |

    4. 11. 2006 10:21

    Fakt dobré, vařím podle vaší kuchařky krátce, ale zatím nám všechno chutnalo

  • Lubor
    Lubor |

    5. 3. 2006 18:43

    Moc jsme si pochutnali, je to zase změna

  • Stanislava Novotná
    Stanislava Novotná |

    8. 10. 2005 20:19

    Souhlasím s ostatními, dobré

  • Luba
    Luba |

    23. 9. 2005 21:00

    Jednička!!!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 6. 2005 17:19

    D o p o r u č u j I i ! S bramborovou kaší a kompotem.

  • Hana Janů
    Hana Janů |

    10. 6. 2005 19:45

    Také, stejně jako Bára doporučuji vyzkoušet. Moc nám chutnalo

  • Bára
    Bára |

    3. 11. 2004 07:46

    Můžu vřele doporučit, moc dobré,

  • Alice
    Alice |

    18. 6. 2004 22:17

    Výbornééé!!!