Pivní rizoto s párkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pánvi zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, mrkev, česnek a 2 lžíce posekané petrželky. Vše mírně opepříme a osolíme. Chvilinku restujeme, pak vmícháme pokrájené párky, které necháme též osmahnout ze všech stran. Poté přidáme důkladně propranou rýži, promícháme, podlijeme pivem.
2
Když se pivo do rýže vstřebá, přidáme vařící vývar a pod pokličkou necháme na malém plameni dusit 15 - 20 minut. Dochutíme. Nakonec vše posypeme zbytkem sekané petrželky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: