Pivní kuřecí prsa

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: xixi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpálím olej na pánvi a do hněda osmažíme cibulku. Pak přidáme předem naklepané kuřecí prso, které hned posolíme a posypeme kořením dle chuti. Dále ihned přidáme pár hrstí zeleniny a celé podlijeme 0,3 l (nebo podle chuti) pivem a necháme dusit.
2
Občas maso zkontrolujeme a otočíme nebo dodáme pivo nebo vodu. Necháme dusit, odkud maso nebude hotové a když je, položíme na něj plátek sýra a necháme ještě 1-2 minuty dusit.
3
Podáváme s bramborem nebo hranolky, opět dle chuti. Pro lepší chuť ještě můžeme maso polít "omáčkou" z pánve.
Použité ingredience v tomto receptu:

Komentáře k receptu

  • Jan Mrázek
    Jan Mrázek |

    8. 3. 2009 18:36

    Absolutní chuťovka a celkem rychlý. Dali jsme si to s rýží, udělali jsme víc sosu a přidali jsme víc zeleniny a fakt super, děkuji! :)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: