Pišvindy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: rxbor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na párátka nebo asi 5cm dlouhé špejle dáme postupně: plátek bramboru (0,5cm - 1cm), plátek Vysočiny, zarovnaný plátek sýra, opět plátek vysočiny a plátek bramboru. Takto vzniklou pišvindu obalíme v mouce, vajíčku a strouhance - celkový počet pro pětičlenou rodinu je cca 40 pišvind. Jakmile jsou všechny připraveny, osmažíme je ve friťáku a po vyjmutí můžeme baštit.
2
Dobré jsou i druhý den, za studena.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Mouka Olej Plátkový sýr Špejle Strouhanka Vejce Vysočina

Komentáře k receptu

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    2. 1. 2005 13:52

    Dnes jsem vyzkoušela onu dobrotu trochu jsem ji vylepšila, přidala jsem kousky papriky cibuli a dvakrát obalila v trojobalu,celá rodina jen si mlaskala.Opravdu jedno z vynikajících jídel.Díky

Poslední navštívené:

Abecední seznam: