Pikantní pomazánka z Hermaduru

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermadur nakrájíme na kostičky, dáme do misky a utřeme dohladka se změklým máslem a lučinou. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a koření. Podle chuti osolíme. Mažeme na topinky, nebo na plátky čerstvé bagety.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Lučina Máslo Mletý kmín Paprika - sladká Sůl Sýr

Komentáře k receptu

  • zdena vlková
    zdena vlková |

    12. 2. 2014 11:44

    Je to Hermelín spojený s Romadúrem ,bílou plísní na povrchu,oranžová krabička.

  • Anonym
    Anonym |

    26. 1. 2008 13:17

    ty pico zasrana ty neznas hermadur

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    17. 1. 2005 12:32

    Hermadur - plísňový sýr s typickým aroma, zrající na povrchu. K vidění zde http://www.multimarket.cz/?shopID=MM001&pg=productDetails&productID=2;0134006

  • Jana Wernischova
    Jana Wernischova |

    17. 1. 2005 11:55

    Co je to Hermadur ? Není to jen nějaká "krajová specialita"? Chodím nakupovat potraviny častěji než je mi milé, sýrů máme velkou spotřebu, ale znám jen Romadur a Hermelín - a tohle bude zřejmě nějaká kombinace......

Abecední seznam: