Pikantní fazolové lusky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kajka M

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lusky nechte volně rozmrazit, nakrájejte anglickou či špek na kousky a dejte škvařit. Na zpola vyškvařené nasypte na půlkolečka cibuli, lusky, posypte kořením dle chuti (stačí poprášit celý povrch) a prohazováním promíchávejte. Opékejte cca 10 min, déle ne.
2
Musí zůstat křupavé a šťavnaté. Lze jíst samostatně (2 porce), či jako příloha 3-4 porce) k přírodnímu hovězímu nebo vepřovému masu, kuřecí je dle mého názoru jemné.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Fazolové lusky Koření

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: