Penne s hráškem a chřestem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g penne
    • sterilovaný hrášek malá konzerva
    • chřest sklenka naloženého
    • 250
      g sladká smetana
    • 1
      lžíce zakysaná smetana
    • 100
      g parmazán nastrouhaný
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm kousky. Z obou odstraníme na sítu nálev. Mícháme jemně až je všechno ohřáté. Pak přidáme obě smetany a přivedeme do jemného varu asi 2 minuty. Přidáme parmezán, zamícháme, aby se rozpustil a dochutíme solí a čerstvým černým pepřem. Omáčku dle libosti smícháme s penne, nebo ji přeléváme přes těstoviny podle chuti.
2
Příprava 10 minut, vaříme rovněž 10 minut.
3
Je to rychlá a velice chutná večeře.

Komentáře k receptu

  • edtzethrte
    edtzethrte |

    1. 2. 2011 16:02

    dík dost jste mi pomohli :-)