Pečené brambory s náplní z jater

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: sarka rudlova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g játra kuřecí
    • brambory Podle počtu strávníků
    • cibule Malá
    • olej
    • sůl
    • 1
      špetka červená paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory potřeme olejem a solí (po upečení budou mít křupavou kůrčičku), propícháme vidličkou a upečeme na roštu v troubě. Po upečení do horké brambory uděláme hluboký zářez nebo nařízneme křížem a bramboru zmáčkneme, aby se otevřela.
2
Do zářezu vložíme náplň: na oleji osmažíme cibulové kroužky, které poté odložíme na talíř. V oleji orestujeme játra poprášená červenou paprikou. Kousky jater vkládáme do zářezů a zdobíme kroužky opečené cibule.
3
Podáváme s nakládanou zeleninou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.