Patnáctiminutová roláda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vejce
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      lžička kakao
    • 1
      balení šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, polohrubou mouku a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
2
Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut.
3
Ušleháme šlehačku a upečené a vychladlé těsto potřeme šlehačkou.
4
Opatrně svineme do rolády a nakonec tuto roládu pocukrujeme.
5
Pokud nemáte doma šlehačku nebo kakao, budete mít roládu světlou a namažete ji marmeládou. Chutná také dobře.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.