Patnáctiminutová roláda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, polohrubou mouku a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
2
Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut.
3
Ušleháme šlehačku a upečené a vychladlé těsto potřeme šlehačkou.
4
Opatrně svineme do rolády a nakonec tuto roládu pocukrujeme.
5
Pokud nemáte doma šlehačku nebo kakao, budete mít roládu světlou a namažete ji marmeládou. Chutná také dobře.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Polohrubá mouka Šlehačka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: