Ovesný nákyp

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vloček a mléka nebo vody uvaříme hustší kaši a necháme vychladnout. Máslo a cukr utřeme, přidáme žloutky, sůl a citronovou kůru, postupně vmícháme kaši a nakonec zlehka sníh z bílků. Formu vymažeme a vysypeme, vložíme polovinu hmoty, poklademe ovocem a navrch urovnáme druhou polovinu. Pečeme zvolna 3/4 až 1 hodinu do růžova.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Máslo Ovesné vločky Ovoce Sůl Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: