Ostrá pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo utřeme s taveným sýrem a solí. Přidáme propasírovaná vejce a za postupného přidávání mléka vyšleháme. Eidam jemně nastrouháme, feferonky jemně nasekáme a s hořčicí zamícháme do směsi. Podáváme na bílém pečivu, ozdobené petrželkou, pažitkou nebo plátky rajčete.

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    28. 1. 2010 16:53

    Osteho nic, ale ostré jsou v něm feferonky ;-)

  • Di -
    Di - |

    28. 1. 2010 14:57

    To je česky? Tedy ten komentář!

  • jirka blazek
    jirka blazek |

    28. 1. 2010 11:16

    neviim co ja na tomhle osteho

Další doporučené recepty: