Orzo-rýžový pilaf

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monciatko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Orestujeme cibulku, přidáme rýži a orzo, chvíli ohříváme za stálého míchání a přidáme vývar a vodu. Osolíme a přivedeme k varu. Přikryjeme, zmírníme plamen a necháme 20 min. vařit na malém plamínku. Nakonec vmícháme pažitku a ihned podáváme. Kdo chce, může pak k rýži přidat i mraženou zeleninu.
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží vývar Jarní cibulka Máslo Orza Pažitka Rýže Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Monika T
    Monika T |

    13. 11. 2009 23:10

    Orzo sú semolinové cestoviny v tvare ryže.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    13. 11. 2009 12:26

    Prosím,co je "orzo" ??

Poslední navštívené:

Abecední seznam: