Ohavečské hrudky

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z perníku nakrájíme kostky z 1 balení 15-20 podle toho, jak chceme veliké hrudky. Do talíře připravíme mléko a rum podle chuti, jak kdo má rád. Kostku lehce napíchneme na vidličku a namočíme v mléce s rumem, pak v čokoládě a nakonec obalíme v kokosu. Necháme 3 dny odležet. Do mléka z rumem namáčíme kostky lehce a rychle, aby se perník nerozmočil.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hnědý rum Kokos Mléko Perník na strouhání

Komentáře k receptu

  • František Brusák
    František Brusák |

    30. 11. 2006 04:07

    Stou černou kávou to vy skouším a myslím že do ní přidám griotku aby to bylo zajímavější.Děkuji za inspiraci.

  • Petra Plevová
    Petra Plevová |

    29. 11. 2006 08:48

    Tohle jednoduché vánoční cukroví dělávala moje babička,jen místo mléka dávala silnou černou kávu.Mňam!Jedna ze vzpomínek na vánoce mého dětství.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: