Nejlepší krém na dort

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pavla-20

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 500
      ml mléko
    • 6
      lžička cukr krystal
    • 1
      ks tvaroh z vaničky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve uděláme klasický pudink podle receptu; pouze místo 1 balíčku do 500 ml dáme 2 balíčky a přidáme více cukru.
2
Pudink necháme zchladnout a pak zamícháme tvaroh.
3
Potom celý krém vyšleháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kuchta buchta
    Kuchta buchta |

    5. 10. 2015 13:07

    I máslovo pudinkový krém se dá barvit, neměla jsem s tím problém :) Barvila jsem jak práškovými bavrami (ty jsem si rozmíchala v malém množství vody) tak i gelovými.

  • Dáša
    Dáša |

    8. 1. 2015 13:07

    Prosím, a dá se tento krém normálně barvit pot. barvami ?? Máslovo- pudink. nejde :)

  • Tereza
    Tereza |

    13. 12. 2014 20:22

    Moc dobrý krém :-) Mohu doporučit ;-)

  • Kateřina
    Kateřina |

    20. 9. 2014 09:12

    Pod marcipán se nejlépe hodí krém nastavený moučnou kaší :-) ten neteče

  • Anettttt
    Anettttt |

    28. 8. 2014 11:47

    muzu tento krem pouzit jako napln do palacinek? ;-) pokud je dobry na dortu, pak tim snad nic nezkazim?

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    29. 7. 2014 08:28

    To je pravda je lepší dát trochu máslového krému pod marcipán ...ale tuhle radu najdete v hodně diskuzích :-)

  • slunko100
    slunko100 |

    23. 7. 2014 17:48

    pod potah bych ho nedávala, je moc ,,mokrý" a hmota zteče. Tuto chybu jsem udělala minulý rok. teď mi poradili že pod marcipán mám dát jen tenoučkou vrstvu máslového krému. :-)

  • slunko100
    slunko100 |

    23. 7. 2014 17:48

    pod potah bych ho nedávala, je moc ,,mokrý" a hmota zteče. Tuto chybu jsem udělala minulý rok. teď mi poradili že pod marcipán mám dát jen tenoučkou vrstvu máslového krému. :-)

  • Týna D.
    Týna D. |

    21. 7. 2014 18:01

    Tak jak to dopadlo ? :) protože tady se odpovědi nedočkám :D

  • Jája
    Jája |

    18. 7. 2014 09:40

    taky bych potřebovala vědět..dělám dort dnes

  • Týna D.
    Týna D. |

    17. 7. 2014 21:17

    Chtěla sem se zeptat jestli je krém vhodný i pod marcipánový potah ? :)

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    14. 7. 2014 21:23

    Dá se použít klidně i kakaový i jiné příchutě nedávno jsem dělala pistáciový a všem chutnal...Nebo do vanilkového přimíchat rozpuštěnou čokoládu

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    14. 7. 2014 21:21

    Určitě můžete rum přidat a klidně i různé likéry já přidávám vaječný likér :-)

  • Jitka
    Jitka |

    5. 7. 2014 14:38

    Dobrý den, co když dám místo vanilkového pudinku jiný ? třeba kakaový ???

  • Lenka
    Lenka |

    3. 7. 2014 11:37

    Co když tam dám drobet rumu?

  • Zuzka
    Zuzka |

    7. 3. 2014 00:19

    Nejlepší krém do dortu co jsem kdy měla :-) Mňam <:-)

  • Makyna
    Makyna |

    21. 2. 2014 22:41

    krém je šíleně hustý,nejde rozetřít,asi to bylo tím plnotučným tvarohem?? nebo příště jeden a 3/4 pudinku,ne dva.Jinak rychlej a chutnej. :-\

  • Dagmar
    Dagmar |

    18. 1. 2014 13:21

    1 mascarpone uslehat s cukrem, pridat tvaroh a nakonec vyslehanou slehacku. Druhy den tim naplnit dort z mandli, vajicek, asi dvou lzic mouky. Nahoru ozdobit treba kolecky kiwi a zalit pudinkem uvarit v polovicnim mnozstvi pomerancoveho dzusu. Polovinu toho,co bychom jinak dali mleko.

  • Baruška283
    Baruška283 |

    15. 1. 2014 12:44

    2 balíčky pudinku na 500ml ;) bude hustší konzistence akorát na krém :) B.

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    15. 1. 2014 08:01

    Určitě ano nedávno jsem přidávala kokosový likér :-)

  • Tereza
    Tereza |

    12. 1. 2014 21:08

    Může se do krému přidat třeba karamel nebo nějaký likér? :-\

  • Anna
    Anna |

    29. 11. 2013 19:15

    Ten krém je opracdu nejlepší ze všech :-) ;-)

  • Adéla
    Adéla |

    25. 10. 2013 17:20

    Dobrý den, chápu dobře že se z 500ml mají dělat oba pudinky a nebo je to klasicky každý z 500ml? Děkuji za odpovědi

  • anedz
    anedz |

    20. 8. 2013 16:00

    Chutná jako tvarohový nanuk Míša. tak, kdo rád, jistě tento krém také zkusí. :-) .

  • anedz
    anedz |

    20. 8. 2013 15:57

    :-) trochu je řidší, než ten,který dělávám z pudinku a másla s cukrem, ale je chuťově výborný. Netradiční chutí dodá tak mému dortu novotu. Tak se těším, jak bude chutnat na korpusu z madlí, naplněném krémem z vanilk.pudinku s máslem acukrem a prokapaném šťávou z višňového kompotu s višněmi, nazdobeném na čokoládové polevě krémem z čokopudinku a tarohu s cukrem. Příště zkusím přidat k tvarohu i máslo, jak někdo radí:-). Ať se daří všem domácím ;-) cukrářům!

  • Radka17
    Radka17 |

    7. 8. 2013 17:25

    není krém moc řídký? Drží pěkně? V takových vedrech, aby se mi v dortu neroztekl. Děkuji :-)

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    10. 10. 2012 12:03

    Mě většinou stačila jedna dávaka, ale když jsem chtěla mít víc krémový tak jsem udělala 2 dávky...ale když zbyde tak je dobrý i samotný.....

  • Reny
    Reny |

    1. 10. 2012 14:50

    Na jak velký dort krém stačí? Nemám udělat radši dvojtou dávku? :-)

  • Pavla-20
    Pavla-20 |

    29. 8. 2012 19:49

    Taky jsem někdy přidávala máslo... tento krém už dělám pokaždé lepší jak máslový je jemný a když mi zbyde tak si ho vždycky někdo vezme...

  • recepty73
    recepty73 |

    28. 8. 2012 15:02

    ...já do horkého pudinku zamíchám ještě kousek másla, krém je dobrý, chutná jako pribináček...