Nejlepší kari omáčka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Nubira

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí prsa
    • ananas Můžeme vynechat
    • smetana na vaření
    • vegeta
    • kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a ochutíme kari kořením a vegetou.
2
Necháme přejít varem a můžeme podávát jako omáčku na těstoviny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    18. 4. 2015 10:04

    Přesně. Jak vidím recept se vegetou, podravkou a jinými srajdami, jdu o dům dál. Humus. :-$

  • Chochy
    Chochy |

    13. 10. 2012 18:04

    nemužu nereagovat na vegetu :-X !! To už dneska lidi nezvladnou dochutit jidlo solí, pepřem a jiným kořením?! Asi ne :-! ! Tak tam radši budou cpát glutamáty. A k samotnému recuptu-inspirace dobrá ;-)

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    26. 10. 2008 11:37

    Dneska jsem vyzkoušela a je to moc fajn! S rýží, kvůli přítelovi :-)

  • Dana
    Dana |

    3. 9. 2007 12:56

    A kdo říká, že těstoviny se jedí jenom v Itálii?

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    2. 9. 2007 14:08

    Vasa Curry omácka urcite nie je "nejlepsí", ale ujde to. Rozhodne sa hodí lepsie k ryzi nez ku cestovinám. Videli ste niekedy v talianskej kuchyni curry?

  • Barbora Nadažyova
    Barbora Nadažyova |

    24. 8. 2007 23:32

    Hned zítra to prubnu a ozvu se!

  • Jana
    Jana |

    24. 8. 2007 11:40

    Kari můžu pomalu i na vánočku a tak tohle dělávám často. Je to velmi rychlé a opravdová mňamka. Doporučuji do omáčky nadrobit ještě kousek nivy, pak to opravdu nemá chybu.