Nedělní pochoutka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: haluška50

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olej
    • treska mořská kvalitní
  • Na marinádu
    • citron
    • nové koření
    • bobkový list
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • vinný ocet
    • voda
  • Na omáčku
    • 1
      ks mrkev
    • hrášek
    • zakysaná smetana
    • sojová omáčka
  • Příloha
    • americké brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Den předem rybu naložíme do marinády. Druhý den ji osolíme, opepříme a obalíme ve směsi hladké mouky a koření. Rozpálíme olej a pečeme dozlatova. Vyjmeme a do výpeku dáme pokrájenou mrkev na slabé nudličky, hrášek a kukuřici.
2
Trochu orestujeme a podlijeme trochou vody, poté osolíme, opepříme, přidáme trochu sójové omáčky a přilijeme smetanu. Vrátíme rybu do hrnce, povaříme popř. zahustíme. Podáváme s americkými brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    26. 4. 2007 10:19

    Paní Markéto, poskytne mi prosím odpověď na předchozí otázku? (Omlouvám se, zapomněla jsem se podepsat).

  • Anonym
    Anonym |

    17. 3. 2007 18:09

    Dobry den, mam nekolik otazek ohledne marinady.. Z citronu davate stavu nebo ho na platky prikrajite do marinady? Kolik vody, kolik octa? Cibuli na kolecka? Pak uz ji nepouziji? Cesnek utrit? Dekuji mockrat :-)