Neandrtálská pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné a opláchnuté maso umeleme na masovém strojku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a petrželku, sladkou papriku, pepř, sůl a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme několik kapek worchestrové omáčky a promícháme.
2
Podáváme na topinkách.

Komentáře k receptu

  • Petra Plevová
    Petra Plevová |

    31. 5. 2006 20:27

    "Tataráček" - mňam! Pro někoho možná barbarské.Já si tenhle kulinářskej zážitek jednou za čas(většinou na úkor rodinného rozpočtu) dopřeju.

Abecední seznam: