Nakládaný balkánský sýr

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr pokrájíme na kostky, posypeme plátky česneku, pepřem, majoránkou (můžeme nahradit i jiným kořením podle chuti, grilovací apod.), naskladáme do sklenice a proložíme bobkovými listy a sekanou feferonkou. Zalijeme olejem a necháme 2-3 dny odležet.

Komentáře k receptu

  • Marsí
    Marsí |

    11. 4. 2006 13:11

    Beba...většinou to podávám jako chuťovku...na mísu nebo k vínu pro návštěvu a tak....ale také to jen tak pohodím na zeleninový salát...

  • beba
    beba |

    4. 4. 2006 11:44

    A s čím sa to podáva? Je to vhodné ako predjedlo?

  • Marsí
    Marsí |

    4. 4. 2006 10:08

    Radko a zkuste naložit také ještě na kostičky nakrájený 45% eidam nebo jiný tvrdší sýr....je to taky výborné...a když je smícháte všechny dohromady...je to bomba...

  • Radka
    Radka |

    4. 4. 2006 10:00

    Podobný recept jsem zkoušela, ale přiznám se, že nakládaný balkánský sýr u nás doma moc úspěch neměl... Je hodně slaný a nakládaný hermelín je 100% lepší.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 3. 2006 14:32

    Mne se nakladany balkansky syr osvedcil do oleje od matjesu + cibule, cesnek, bazalka, pepr, feferonky.

  • Marsí
    Marsí |

    29. 3. 2006 11:24

    Výborné!...Dávám za jedna!...zkuste naložit takto i hermelín, je jedno jaké dáte koření, hlavně musí být česnek...problém je, chodit se na to jen ty tři dny dívat...:o)))

Abecední seznam: