Mrkvovo-mandlový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      šálek mandle - loupané
    • 1
      lžíce kukuřičná mouka
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 1
      lžíce celozrnné hořčice
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      šálek mrkev

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi orestujeme nasucho mandle. Mezitím smícháme kukuřičnou mouku, sezamový olej, celozrnnou hořčici a citronovou šťávu. Přidáme mrkev a mandle. Dobře promícháme a ihned podáváme. Místo celozrnné hořčice můžeme použít i jinou kvalitní hořčici, která nemá výrazně křenovou chuť.

Komentáře k receptu

  • MartinV
    MartinV |

    2. 6. 2007 09:57

    Je to bomba. A pokud se vám nechce restovat, lze mandle nechat chvíli nasáknout v nastrouhané mrkvi šťávu, zároveň změknou a jsou lehčeji stravitelné.

  • Majka Přidalová
    Majka Přidalová |

    11. 5. 2007 10:19

    Super zdravé to je, ale zároveň i super dobré. Ovšem trošku netradiční, uznávám. Ale kdo se nebojí experimentovat, ať to zkusí. Je to jedlé a díky hořčici i dost pikantní.

  • Pavla
    Pavla |

    11. 5. 2007 09:04

    Teda, mě by fakt zajímalo, jak tohle může chutnat?To je nejspíš nějaká super zdravá výživa, ne?