Mrkvová pomazánka s celerem

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev a celer očistíme, umyjeme a nastrouháme na jemné nudličky. Osolíme, přidáme nasekanou pažitku, pokapeme citronovou šťávou a spojíme s tatarskou omáčkou a bílým jogurtem. Natíráme na chléb.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    9. 5. 2012 21:18

    Ono stačí - když ten celer nastrouháte - dár ho na cedník a propařit ho vroucí vodou třeba z rychlovarky.

  • recepty73
    recepty73 |

    9. 5. 2012 19:51

    ...stačí celer krátce povařit a máte po starostech ;-) ...

  • tajfun1
    tajfun1 |

    9. 5. 2012 19:26

    podobnou jsem měl na silvestra a byla výborná, ale po tom co jsem si udělal tuhle, jsem dostal velmi silnou alergickou reakci a skončil jsem na 2 dny v nemocnici, takže příště už radši ne :-(

  • cecilio
    cecilio |

    25. 9. 2011 15:48

    Jj, dobrota ... používám pomazánkové máslo místo tatarky a přidávám trochu horčice (dostane to trochu jiný nádech).

  • Dana K.
    Dana K. |

    3. 1. 2011 20:28

    Velmi podobnou pomazánku taky dělám a je výborná. Chutná i těm, co normálně celer nemusí. Fakt.

Další doporučené recepty: