Mleté maso s mrkví

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g mleté maso
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks mrkev
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na troše oleje smažíme maso dohněda, pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev (stále smažíme a mícháme) a cibuli na kostičky. Mícháme tak dlouho, až cibule zesklovatí, osolíme.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
3
(Je možno hotové maso vložit do pekáčku, poklást bramborovou kaší, posypat strouhaným sýrem a zapéct).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mončis
    Mončis |

    23. 3. 2013 10:24

    Nejdřív jsem trochu osmažila cibuli, na ní maso a až pak mrkev. Jsem zvědavá na odezvu, ale mě to celkem chutná.

  • Ita
    Ita |

    9. 6. 2008 11:36

    Tak jsem konečně našla odvahu vyzkoušet tento recept, dost mě na tom odrazovalo to velké množství mrkve, ale nakonec ta mrkev byla na tom nejlepší! S brkaší je to super.

  • VendulaC.
    VendulaC. |

    16. 12. 2007 13:09

    Toto jídlo je vážně vynikající!!!!! Zapékala jsem to v troubě,nedala jsem tam ovšem cibuli /syn cibuli nera a navíc jsem ji neměla po ruce/ a bylo to velice dobré i tak!! Takže jako běžný rodinný oběd moc doporučuji!!!!!

  • Máca
    Máca |

    2. 12. 2007 13:59

    Bylo to moc dobré, mrkev jsem nakrájela na malinký kostičky a podusila i s masem do měkka. I můj přítel to zvládnul na 1*:-)

  • Lucie T.
    Lucie T. |

    3. 7. 2007 13:57

    Tak jsem to zkusila a je to celkem dobré. Jenom tý cibule bych dala příště míň. Jo, a nezapékala jsem to v pekáči, ale rovnou na pánvičce v které jsem dělala maso (líná mýt nádobí a zapínat troubu:-), dala na to nejprve sýr (mňam) a na to tu bramborovou kaši.