Mleté maso s kořeněnou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso:
2
Umeleme obě masa
3
Nadrobno v robotu se srpovitým nožem nejprve usekáme dva stroužky česneku a pak přidáme půl cibule (sekáme společně)
4
Smícháme masa, cibuli s česnekem, sůl, vejce
5
Na teflonové pánvičce za občasného míchání dusíme pod pokličkou. Zaléváme malým množstvím vařící vody (z rychlovarné konvice) Dusíme asi 25 min.
6
Omáčka:
7
V robotu se srpovitým nožem nasekáme zbylé dva stroužky česneku a druhou půlkou cibule
8
Na oleji rozpustíme slaninu
9
Zpěníme cibuli s česnekem
10
Přidáme hladkou mouku, papriku (má vzniknout kaše, jinak přidáme olej)
11
Zalijeme vařící vodou
12
Přidáme bobkový list (po vaření vyjmout), rajský protlak
13
Vaříme za občastného míchání 15 min.
14
Přílohy: různé druhy těstovin, rýže, pečivo
15
Doba přípravy: 30-45 min.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mletá paprika Olej Rajský protlak Slanina Vepřová plec

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: