Mexický předkrm

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rajský protlak nebo kečup
    • 100
      g tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • klobása měkká
    • chleba nebo housky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jemně nakrájenou cibuli smícháme s kečupem, nastrouhaným sýrem, solí, pepřem. Opečeme chleba(housku) a dáme na ně směs. Přidáme osmažená kolečka klobásy. Může přidat i míchané vajíčko.

Komentáře k receptu

  • Martina Kotláčková
    Martina Kotláčková |

    29. 9. 2007 13:56

    Skvělé a rychlé.