Medvědí pivouše

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli, feferonky a celé to zalejeme kečupem. Necháme nejlépe několik dní uležet, pak do hrnce vyškrábeme náplň z buřtů, zalejeme pivem a necháme pořádně vyvařit, aby byla omáčka hustá a nahořklá po pivu. Mezitím, co se vaří omáčka, dokrojíme buřty a osmažíme je dokřupava po obou stranách. Když je omáčka hotová, přidáme do ní buřty a necháme ještě chvíli povařit.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: