Masové koule s olivami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • strouhanka
    • olej
    • olivy plněné feferonkou nebo papričkou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme, smícháme s hořčicí a natí. Tvarujeme koule (průměr asi 4 cm) a do každé zabalíme 1 olivu. Koule zlehka obalíme ve strouhance a úplně potopené smažíme asi 7 minut (nejlépe ve fritéze). Podáváme s pečivem a salátem.

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    9. 2. 2006 10:14

    Vypadá to na výborné pohoštění pro přátele.Ukládám a vyzkouším.