Maso v pekáčku se zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Cudlik

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřová krkovice
    • 1
      ks mrkev
    • 4
      ks brambory
    • 1
      ks celer
    • tymián
    • dijonská hořčice
    • sůl
    • med
    • 1
      ks červená cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu a brambory pokrájíme na kostky, cibuli nahrubo a česnek na kolečka, vše vložíme do olivovým olejem vymazaného pekáčku. Trochu posolíme.
2
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a lehce z obou stran potřeme dijonskou hořčicí. Položíme na zeleninu. Vše posypeme tymiánem. Přidáme lžíci medu.
3
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme. Občas trochu podlijeme vodou, nebo vínem.
4
Pro zpestření můžeme přidat i pokrájené jablko.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.