Mandlové topinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouku, cukr a vejce vymícháme v hladké těsto a přisypeme mandle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme do růžova.
2
Druhý den krájíme na cca 2 mm tenké plátky a na suchém plechu dosušíme (stačí na topení).
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mandle Moučkový cukr Vejce

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    24. 11. 2006 13:55

    Až po vyklepnutí

  • Sísa
    Sísa |

    23. 11. 2006 14:09

    A plátky se krájí ve formě nebo celé vyklepneme.Díky

Poslední navštívené:

Abecední seznam: