Maminčin štrůdl II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tuk
    • 2
      dl mléko
    • 400
      g hladká mouka
    • sůl
    • jablka
    • skořice
    • cukr
    • ořechy
    • rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme tuk, mléko, mouku a sůl, necháme 12 hodin v lednici. Vyválíme těsto, naplníme jablky, skořicí atd., rozehřejeme troubu na 170 stupňů, ze shora potřeme tukem, pečeme 10 min. dozlatova, po vytáhnutí zase potřeme. Na závěr pocukrujeme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.