Malinový ocet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l bílý vinný ocet
    • 500
      g maliny

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maliny propláchněte a nechte dobře okapat. Vložte do sterilní sklenice, část rozmačkejte, zalijte vinným octem, uzavřete a nechte na světlém, teplotně stabilním místě.
2
Asi po 14 dnech se začne u hladiny tvořit sraženina. Ochutnejte. Pokud má silnou malinovou vůni i dobrou chuť, přeceďte ho přes plátýnko, rozlijte nejlépe do tmavých sklenic a dobře uzavřete. Maliny do skladovaných zásob už nepřidávejte.
3
Náš TIP: Do salátů, ale i omáček a masa. Skvělý je k sýrům – čerstvým, tvrdým či plísňovým.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Maliny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: