Luxusní pomazánka z uzené parenice
Krémová vajíčková pomazánka
Škvarková pomazánka IV.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Houskové knedlíky
Zapékané plněné brambory
Zavařená kapie
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Cuketové řezy
Zemplínský koláč
Šusky (opečené škubánky)
Thajská čočka se zeleninou
Dušené maso s hráškem
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek