Maková hrnková buchta

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný plech a pečeme 20 minut na 190 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Luky
    Luky |

    11. 4. 2016 17:08

    Buchta dobrá, rychlá, ale dost suchá, příště asi 2 hrnky oleje 8-)

  • Juicyk77
    Juicyk77 |

    21. 1. 2016 16:52

    Jéžiš až teď jsem si všimla tý hrubice - samozřejmě o chlup lepší a né chlub :-! :-D

  • Juicyk77
    Juicyk77 |

    1. 12. 2015 17:21

    Super rychlá a mooooc dobrá :) Po přečtení komentářů jsem dala jen jeden hrnek cukru a necelý hrnek oleje. Půl pekáče jsem navrch jen pocukrovala a druhou půlku jsem potřela čokoládou a posypala kokosem :-) Mňam :-) (s tím kokosem je to ještě o chlub lepší ;-) )

  • Dáša
    Dáša |

    19. 7. 2015 22:22

    Ooooo, boží buchta! Nevěděla jsem co s mákem, který jsem jednou použila na těstoviny, ale asi jej začnu kupovat pravidelně a dělat s ním tuhle buchtu. :-D :-P

  • Pavla
    Pavla |

    26. 5. 2015 22:18

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • Pavla
    Pavla |

    26. 5. 2015 22:16

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • migli
    migli |

    10. 5. 2015 12:36

    S kokosem je noblesni ;-)

  • Katka
    Katka |

    8. 3. 2015 19:40

    Vyborna! Misto dvou hrnku cukru jsem dala jeden hrnek plus vanilkovy cukr. Moc moc chutnala, dekuji

  • Jana K.
    Jana K. |

    18. 1. 2015 21:30

    buchta se povedla, byla moc dobrá, vláčná

  • hanka
    hanka |

    30. 10. 2014 18:11

    buchta dobra, ale priste min cukru. sladka, az z toho brni zuby

  • Semba
    Semba |

    14. 10. 2014 13:18

    skvela buchta, zkusil jsem pridat svestky a byla jeste lepsi, doporucuji. Jeste chci zkusit s hruskami :-)

  • calypsol
    calypsol |

    8. 8. 2014 15:07

    Mleko 1 litr a olej 1 lite???????

  • Lucie
    Lucie |

    24. 7. 2014 14:53

    Mohl by být jen pečící papír ? :)) :-!

  • Tomsik
    Tomsik |

    5. 4. 2014 18:24

    I když toho cukru by stačil 1 hrnek, dala jsem 1,5 a je to až moc sladké.

  • Tomsik
    Tomsik |

    5. 4. 2014 18:14

    dělala jsem ve švýcarsku, takže z hladké mouky a výsledek super :-) a příprava jen 10 minut.

  • moncicak130
    moncicak130 |

    3. 6. 2013 18:31

    Je výborná, nic bych neměnila :)) :D díky za recept :)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    12. 5. 2013 18:40

    jako chutná výtečně ! Taky jsem ubrala cukru jen na hrnek a půl a stačilo to...příště uberu i oleje na polovinu...jinak s těma čoko figurkama z Velikonoc jako poleva chutná výtečně ! Dávam jedna ! :-)) <:-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    12. 5. 2013 13:04

    vypadá to mňamózně...jde se na to 8-) díky za tip ;-)

  • Míša
    Míša |

    9. 3. 2013 15:07

    Ta buchta je úplně vynikající!! <3 budu určitě dělat pravidelně :-) Rychlá a jednoduchá ;-)

  • Ookami
    Ookami |

    18. 1. 2013 20:15

    Buchta byla moc dobrá, jen jsem dala o půl hrnku méně cukru a sladká je až moc.

  • rreee
    rreee |

    3. 10. 2012 07:40

    jako toho mléka a oleje?jeden hrnek? :-))

  • povidlo
    povidlo |

    27. 1. 2012 23:11

    buchta výborná, dali jsme jen mletý mák (nepěknou barvu bohatě vyvážila vynikajicí chuť). cukr jsem dala třtinový - bohatě stačila jeden hrnek...

  • Michal
    Michal |

    5. 10. 2011 19:59

    Dobrej jsem ještě nezkušenej pekař, a tak se zeptám olej se dává hrnek nebo celý :-D a ještě k tomu cukru opravdu ho tam má přijít dva plné hrnky? Piste prosim na e-mail Neo.l@seznam.cz :-) Děkuji

  • anonym
    anonym |

    13. 3. 2011 15:38

    fuj :-$

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    2. 12. 2009 21:50

    Je vynikající,nadýchaný a za dvě hoďky už nebyl.

  • Michaela Jarošová
    Michaela Jarošová |

    13. 1. 2008 10:46

    je to výborná a rychlá buchta......

  • jana
    jana |

    15. 5. 2007 13:11

    dala jsem mlety mak.jeden a ctvrt hrnku mleka, půl hrnku oleje a byl z toho vyborny makovec

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 5. 2007 14:40

    Mák se dává opravdu bez mletí, je v buchtě velmi příjemný jak na chuť, tak na pohled. Myslím, že kdyby se tam dal pomletý mák, tak buchta od něj dostane nepěknou šedivou barvu.

  • Marcela
    Marcela |

    14. 5. 2007 10:32

    Buchta je výborná. Pekla jsem o víkend.Ale musím podotknout, že příště dám mák mletý.Buchta nebude tolik křoupat.

  • NMarta
    NMarta |

    12. 5. 2007 11:06

    Chtěla bych se zeptat, jest-li se jedná opravdu o nemletý mák, nebo je to překlep a má být namletého.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    11. 5. 2007 10:19

    Je to poprvé co foto posílám, tak jsem nevěděla jako to chodí. Díky za pochopení.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    11. 5. 2007 09:41

    Vždy je neprve zveřejněn recept, teprve potom mohu zpracovat foto. Mějte prosím strpení, mám jen jedny ruce :-)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    11. 5. 2007 09:35

    K receptu jsem poslala ještě foto, nevím proč tam není.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: