Maková bábovka II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek mák mletý
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,5
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady smícháme dohromady a vylejeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Je to velká forma. Pečeme cca 3/4 hodiny při 170 °C. Každý musí vyzkoušet, jak mu trouba peče. Zkoušíme špejlí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anita
    anita |

    10. 8. 2011 17:25

    ted dělam tuto babovku ale dala jsem tam 2hrnky pol.mouky,zdalo se mi to řídké uvidím co z toho vyjde ;-)

  • Monika
    Monika |

    3. 6. 2011 21:20

    Dělala jsem tento recept už 2x je užásná vláčná :-))

  • Ilona Regalová
    Ilona Regalová |

    5. 5. 2009 13:51

    Bábovka je naprosto úžasná, rychlá, vláčná - i druhý den, všem nám moc chutnala. Doporučuji!!!

  • Jana H
    Jana H |

    9. 10. 2008 00:01

    Je výborná, doporučuju! Vzhledem k tomu, že jsem neměla doma tolik polohrubé mouky, přidala jsem cca 30 dkg hrubé a myslím, že to jen prospělo. Pak jsem přidala trošku skořice a citronové kůry - bábovka byla vláčná i velice chutná i následující dny. Díky

  • Barbora Kejdová
    Barbora Kejdová |

    4. 9. 2008 15:17

    Dneska jsem jí upekla a je výborná. Doporučuju !