Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme.
2
Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl, pepř, papriku, prolisovaný česnek a sekanou nať.
3
Promícháme a plníme drůbež.

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    24. 1. 2006 16:24

    Tohle jsme delavali s ryzi ale testoviny rada vyzkousim...kolikrat mne chutna nadivka vic nez maso:-))

Další doporučené recepty: