Lososové těstoviny Express

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky lososa rozdělíme na kousky, cibulku nakrájíme na kolečka, na rozeřátou pánev nalijeme zakysanou smetanu, ihned přidáme lososa i cibulku a krátce spolu prohřejeme, dokud losos nezmění barvu na světle růžovou, cca 5 minut.
2
Vzniklou omáčku dochutíme citrónem a pepřem, sůl většinou není třeba, protože lososové plátky jsou už dost slané. Omáčku přelijeme přes uvařené těstoviny a podáváme ihned.

Komentáře k receptu

  • Adin
    Adin |

    10. 10. 2011 13:41

    Přidávám do téhle omáčky tavený sýr a zdobým kaviárem je to mňamka.-)

  • Zuzka
    Zuzka |

    29. 5. 2007 15:24

    Těstoviny s lososem miluje celá rodina. Zkuste kromě pepře přihodit kopr. Nemá to chybu :-)

  • Hanka
    Hanka |

    19. 3. 2007 14:12

    Tak jsem dnes udělala tohle jídlo k obědu a musím jen chválit, bylo to moc dobré rychlé a i děti se oblizovaly. děkuji, tento recept si ponechám.

  • MICHAELA CINEGROVA
    MICHAELA CINEGROVA |

    15. 3. 2007 16:31

    losos je mnamka mozna ze nejlepsi maso co jsem jedla. a ten vas recept je taky nejlepsi!!!!!!!! :-)

  • Anonym
    Anonym |

    15. 3. 2007 01:40

    Filet z chlazeného lososa je taková lahůdka, že bych si k tomu nudle představit neuměla.

  • Di
    Di |

    14. 3. 2007 14:32

    To jsou zřejmě tagliatelle, Jano. Já je ze všech těstovin nejraději - přitom by se řeklo, že je to stále jedno a totéž těsto. Přitom špagety zrovna nemusím.

  • bukjak
    bukjak |

    14. 3. 2007 12:52

    Zkuste orestované kostky neuzeného lososa(filé) a přidejte bylinky (nejl. bazalku).

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2006 14:29

    Jedla jsem takto upravené těstoviny v restauraci,byly to široké a hodně dlouhé nudle,teď mě italský název nenapadá,a byla to báseň.

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    21. 10. 2006 15:11

    Jinou rybou než lososem to zkazíte. Doporučuji pohlídat akce v Lidlu, jednou za čas tam uzeného lososa mají za zvýhodněnou cenu. V těstovinách je báječný. Jinak z něj dělám i slavnostní roládu.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    21. 10. 2006 13:03

    |Určitě by to šlo i s jinou uzenou rybkou,na trhu jich je spousta.Losos je opravdu poměrně drahý,takže myslím,že to chce jen si trochu zaexperimentovat a na to je vaření ideální věc :o)

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    20. 10. 2006 10:32

    Já vím, že se prodává pravý uzený losos, cena je opravdu vysoká a je to taková lahůdka, že mně by přišlo líto ho dávat do těstovin, ale to je jen můj názor. Jinak recept se mi moc líbí a určitě zkusím s tín nepravým.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    20. 10. 2006 10:07

    Prodává se i uzený losos, ale cena bude jistě vyšší.

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    20. 10. 2006 09:36

    Tady máte zřejmě na mysli tresku ala losos, ne ?

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    20. 10. 2006 09:31

    Dělávám takhle těstoviny s rybím filé,ale ten uzený losos může být vynikající.Přidávám jen trochu strouhaného sýru.Brzy vyzkouším:o)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: