Lososové karbanátky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • 300
      g filé z lososa Bez kůže
    • 15
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 55
      g strouhanka
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, uvaříme a scedíme. Mezitím dáme filety na pánev a podlejeme vroucí vodou asi do poloviny masa. Zvolna vaříme asi 6-8 minut. Scedíme a necháme vychladit.
2
Brambory rozmačkáme na kaši, přidáme máslo, pažitku a pořádně opepříme černým pepřem. Rybu rozdrtíme na menší kousky a přidáme k bramborám. Necháme 30 minut odstát. Z hmoty uděláme osm karbanátků, obalíme v rozšlehaném vejci a poté ve strouhance. Osmažíme na pánvi, dokud nám karbanátky nezezlátnou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • amaterka
    amaterka |

    17. 9. 2012 22:02

    jj takhle ničit lososa krista boha jeho...

  • Martin F
    Martin F |

    9. 1. 2008 17:30

    Dělat z lososa karbanátky mi přijde škoda,ale proti gustu...

  • Standa
    Standa |

    6. 10. 2007 13:28

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!