Lodní hrnec

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: JOY

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g hovězí maso
    • 1
      lžíce sambal (lze nahradit směsí: lisovaný česnek, worchester, sladká paprika, zázvor, feferonky
    • 2
      ks cibule větší - najemno pokrájená
    • 1
      kostka masox
    • 200
      g čerstvé žampiony maličké
    • 2
      ks pórek menší - zelené části cca 2cm dlouhé
    • 100
      g sójové klíčky sterilované - bez nálevu
    • 100
      g kukuřice
    • 200
      g fazolky červené i bílé
    • sojové boby
    • 100
      g hrášek apod.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trošce tuku osmahneme cibuli, přidáme kostky masa, opečeme zprudka (jako u guláše), okořením dle chutí uvedenou směsí, osolíme a dusíme pod poklicí asi 20 minut. Kdo má rád, může přidat kousek masoxu. Když maso téměř změkne, přidáme žampiony (celé, vcelku), zelené části pórku a dusíme do měkka. Na závěr přidáme všechny uvedené druhy sterilovaných luštěnin a zeleniny. Prohřejeme a na stůl podáváme v hrnci spolu s chlebem a pivem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: