Likér

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
2 plechovky slazeného mléka vaříme 2 hodiny na mírném ohni v kastrolu s vodou. Necháme zchladnout do druhého dne. Uvaříme 1 karamelový nebo mandlový pudink ve 3/4 l mléka a do zchladlého rozšleháme uvařené mléko a dle chuti přidáme rum. Dělám ručním šlehačem.
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kondenzované mléko Mléko Puding

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    5. 9. 2014 21:34

    https://www.caro.cz

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    17. 12. 2009 12:30

    A kdyby se místo pudingu dala jedna plechovka pikaa? Já totiž nesmím alkohol, tak hledám něco bez lihu.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    18. 10. 2006 08:01

    Znám podobný recept, jmenuje se Baileys, dělám jako Zuzka, ale 2 předem uvařená Salka mixuji s 1/2 l rumu a 1 trvanlivou šlehačkou, pudink vynechávám.Tento likér připravuj o Vánocích a je o to vždycky přímo vynikající a bohužel se i velmi brzy "ztratí".Zkoušela jsem i verzi s pudinkem (mandlovým) a whisky, ta je taky dobrá.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    17. 10. 2006 13:45

    Dělám ho také, ve zjednodušené verzi, uvařím 2 hodiny Salko a vychládlé rozmixuji s 1/2 litrem rumu. Vynikající, čím starší, tím lepší.

  • Silva Machová
    Silva Machová |

    17. 10. 2006 12:21

    Také ho dělávám,spíš na vánoce,chutná výborně!!!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: