Ledový salát s tuňákem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ledový salát
    • 2
      plechovka tuňák nejlépe Rio Mare
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ledový salát omyjeme a natrháme na menší kousky. Z jedné konzervy tuňáka slijeme veškerý olej a zamícháme do salátu společně s druhou konzervou tuňáka včetně oleje. Zakapeme citronem dle chuti a podáváme dobře vychlazený.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Vaclav Zelenka
    Vaclav Zelenka |

    17. 5. 2009 18:19

    Opravdu chutný a lehký salát. Často ho se spolubydlicím děláme, přidali sme ještě sterilovanou sladkou kukuřici i s nálevem, trochu soli a pepře, a je tu super!

  • Gardina
    Gardina |

    1. 2. 2006 15:46

    Přidáváme ještě sterilovanou kukuřici, nahrubo nastrouhanou mrkev a vajíčko natvrdo. Moc nám chutná :o)) nrep

  • Jiří Mlčoch
    Jiří Mlčoch |

    1. 2. 2006 14:14

    diky za skvely, lehky recept jak si dat rio mare se salatem, diky za recept :) moc chutnalo :)