Kuřecí steak v sýrové omáčce

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 10
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso naklepeme, okořeníme a orestujeme na oleji. Maso vyjmeme a na pánev nalijeme smetanu a přihodíme strouhaný sýr. Mícháním se tvoří hustá "omáčka", kterou maso na talíři přelijeme. Příloha: dle vlastní chuti.
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Sýr
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MonikaXnX
    MonikaXnX |

    15. 3. 2006 10:41

    Je to vynikající recept, zkoušela jsem to podle CryXMP akorát bez sýru Bleu,jelikož jsem ho nemohla sehnat,takže jsem použila Nivu,bylo to opravdu velmi chutné

  • Radka
    Radka |

    3. 2. 2006 17:58

    Bylo to moc dobré.Místo strouhanýho sýra jsem použila tavený.Přidala jsem dotoho na nuedličky nakrájenej pórek,rozetřenej česnek se solí a protože jsem doma neměla kuřecí maso tak jsem místo něho nakrájela na kolečka párek.

  • vlada Tatu
    vlada Tatu |

    9. 12. 2005 21:19

    Devčata manželka to udělala podle těchto receptůa můžu vám po pravdě napsat že to byla špička.fakt moc dobré.Váš Obdivovatel.

  • marcela dvořáková
    marcela dvořáková |

    15. 8. 2005 06:53

    opravdu výborné, moc jsme si pochutnali ! Určitě doporučuji vyzkoušet !

  • CrayXMP
    CrayXMP |

    2. 7. 2005 14:55

    Zkuste sýrovou omáčku zpracovat spíše tímto způsobem:1 balení Rama Cremmafine na SLEHANI (pozor, je důležité na šlehání a ne na vaření, na šlehání zhoustne, ta na vaření ne, 1 balení vystačí max pro 3-4 lidi)1 kus sýra Bleu (typ jako Niva, ale není tak slaný. Kusem se myslí to, co prodávají již zabalené ve streč fólii v obchodě, odhadem tak 150-200gr)4-6 plátků MozzarellyDo hrnce či na pánev nalijte celou Ramu Cremmafine, na malém plameni nechte ohřát, až je teplá, přidejte nalámaný na kousky sýr Bleu a na kousky nalámanou mozzarellu a vařečkou míchejte a míchejte než se všechno rozpustí (asi tak 5 minut). Pak chvilku nechte vařit, než začne omáčka jevit známky "tuhnutí" a hotovo. Není potřeba zahušťovat vůbec ničím, zahustí se sama "teplem" a vařením.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    12. 6. 2005 13:07

    Je to dobre, jen misto strohany syr davam taveny nebo nivu, rychle a syte:-))

  • Andrea Pastirčáková
    Andrea Pastirčáková |

    21. 5. 2005 20:24

    Bylo to dobré, ale trošku jsem omáčku upravila :-) Do výpeku jsem nejdřív dala tavený sýr, když trošku povolil, tak jsem přidala na nudličky nakrájenou kuřecí šunku, osmahla, zalila smetanou, trošku zředila mlékem (ať je víc omáčky),přidala kari koření (pro barvu), opeřila a nakonec dala ten strouhaný sýr, krásně se rozpustil. Před podáváním jsem ještě vmíchala nadrobno nakrájenou čerstvou petrželku. Krásně barevné, prostě mňamka, každý se olizoval.

  • Peťule
    Peťule |

    8. 3. 2005 07:19

    Bylo to dobré, ale tu sýrovou omáčku bych ještě osolila a popř. bychom mohli přidat stroužky česneku utřené se solí. A možná místo strouhaného sýra bych dala nivu, ta se lépe rozpustí. Ale jinak jsme si pochutnali.

  • Ája
    Ája |

    26. 4. 2004 17:29

    Výborný-Opravdu moc!sSice se mi nerozpustil sýr tak jak by měl,ale miláčk mi koupil nějákej hodně drahej a snad to ani nebyl Eidam,ale i tak jsme si pochutnali.Dokonce i tchýně(Paní kuchařka) mi to pochválila:)

Abecední seznam: