Kuřecí prsa s fazolkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      miska zelené fazolky
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      špetka sůl
    • 5
      lžíce olej na smažení
  • Na obalení masa
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na přípravu tohoto jídla potřebujeme 2 pánve. Čerstvé nebo mražené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje. Maso nakrájíme na malé plátky, asi 3x4 cm, 0,5 cm silné, promíchejte je v misce se solamylem a vejcem. Na ohni rozehřejeme druhou pánev, přidáme do ní asi polovinu množství oleje a do hodně rozpáleného oleje vložte maso.
2
Rychle mícháme a plátky oddělujeme od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělí, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky. Za tu dobu fazolky částečně změknou. Pak přidáme mletý kmín, vegetu, dle chuti dosolíme a úplně nakonec přidáme česnek, nakrájený na jemné nudličky. Dále nesmažíme, česnek by měl zůstat skoro syrový. Příloha těstoviny nebo rýže.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • frisanekelinka
    frisanekelinka |

    17. 1. 2014 11:59

    Právě jsem dovařila a obědvám a je to opravdu vynikající a lehké jídlo. Sice jsem neměla vegetu, protože ji nepoužívám, ale i tak je to mňamka a určitě zařazuji do seznamu oblíbených jídel. Dávám jedničku s hvězdičkou.

  • Anna
    Anna |

    1. 1. 2007 10:31

    Lehký a dobrý jídlo na nový rok přijde vhod.